Spectacle
Live Magazine

La fondation Benoit invite le Live Magazine à revenir à Bozar le mardi 25 avril 2017 à 20h.

4 actiegebieden

Financiering

Financiële steun voor verenigingen die zichtoeleggen op activiteiten die jonge volwassenen er toe aanzetten om zich te engageren in projecten.

01 Meer informatie

Ontmoeting

De ontmoeting met jonge volwassenen of hun omgeving met het doel te helpen oriënteren naar projecten die beantwoorden aan hun aspiraties.

02 Meer informatie

Onderzoek

Theoretisch onderzoek naar de moeilijkheden die men tussen 18 en 35 jaar ondervindt bij de aanvang van een actief leven en zelf-ontplooiing.

03 Meer informatie

Sensibilisatie

De organisatie van activiteiten voor jonge volwassenen : toneel- en filmstages, keukenstages, tuinierstages, zeil-workshops, conferenties. De sensibilisatie van een breed publiek door de organisatie van conferenties

04 Meer informatie